Fiskebroder.com är din guide till fisket i Malungs kommun. Sidan startades 2005 av oss, två unga och fisketokiga Malungsbor. Tanken är att fiskebroder.com skall fungera som en samlingsplats och informationskälla för fiskare inom Malungs kommun. Såväl för turister som för malungsbor

Under vintern och våren har vi förberett oss rejält för att på bästa sätt kunna erbjuda våra besökare den bästa servicen när fiskesäsongen drar igång på allvar. Under 2007 kommer vi inrikta oss till större delen på flugfisket som ligger oss varmast om hjärtat. Bl.a. har vi öppnat en webshop där man så småningom kommer kunna inhandla det mesta man behöver för att lyckas med sitt flugfiske. Vi erbjuder endast produkter som vi testat själva och som vi har funnit vara väl fungerande, speciellt vid fiske i vattnen kring Malung.

Vi ska dessutom under 2007 kunna erbjuda våra besökare såväl dagsfärsk information (väder, insektsliv etc.) som information om fiskevatten, kartor, fiskekortspriser och allt annat som kan vara bra att veta inför ett besök i Malung.

Vi har i Malungs kommun en underbar natur och här erbjuds fina och lättåtkomliga fiskevatten av en väldigt skiftande karaktär. Här finns något för alla smaker!

Vi hoppas att vi genom våran hemsida ger turister och fiskande malungsbor en chans att lättare få en överblick över våra vatten och den service som erbjuds, och därmed ge fler människor en chans att få njuta av vad våran fina natur har att erbjuda.

Ni får mer än gärna skriva i gästboken eller skicka ett mail om det är något ni undrar över eller vill att vi bör ändra på. I sommar hittar ni oss annars lättast vid något av Malungs alla fina fiskevatten, antagligen med flugspö i handen och ett leende på läpparna.

M.v.h./ Erik Gruvman och Markus Bäck www.fiskebroder.com


Namn: Erik Gruvman
Ålder: 26
Bor: Malung
Tel: 070-2386716
Mail: erik.gruvman@fiskebroder.com



Namn: Markus Beck
Ålder: 25
Bor: Eskilstuna/Malung
Tel: 073-6313608
Mail: markus.beck@fiskebroder.com